Kategorie

Strašnická zabijačka s mistrem řeznickým Maškem

zabijacka2

Food House  pořádá 24.1 – 27.1 2019 Strašnickou zabijačku s mistrem řeznickým Maškem

 

120g   Domácí tlačenka s octem a cibulí 68,-

120g   Pomalu vařený vepřový jazyk s křenovou vejmrdou 65,-

0,33l   Ovarová polévka s kroupami a masem 45,-

200g   Ovar s hořčicí a čerstvým křenem 95,-

200g   Voňavý česnekový bůček, pečený na únětickém pivu, zelí a domácí žemlový knedlík 115,-

150g   Jelítko nebo jaternice se staročeskou lepenicí 108,-

150g   Jitrnicový prejt podávaný s vařeným bramborem a kysaným zelím 105,-

150g   Zabiačkový guláš, dušený v troubě s domácím bramborovým knedlíkem 118,-

300g   Marinovaná krkovice na grilu s pečenou cibulkou, pečené brambory se špekem 135,-

150g   Zeleninový salát s vepřovým jazykem marinovaným ve sladkokyselém nálevu a pikantní zázvorovou okurkou 108,-

2ks     Babiččiny lívance s borůvkovým žahourem 48,-

 

K této příležitosti nám únětický pivovar připravil 13° polotmavý speciál.